Hoe werkt het

 

Benodigdheden bij de aanvraag: Uw paspoort

Benodigdheden bij de betaling: Bankpas of creditcard

U vult uw gegevens in op het aanvraagformulier. Wanneer u de 3 stappen heeft doorlopen, controleert u of uw gegevens correct zijn ingevuld. Hierna klikt u op de knop "betalen". Als u voor meer reizigers een eVisum aan wilt vragen dan klikt u op de knop "reiziger toevoegen" en vult voor hen de gegevens in. Als u de formulieren ingevuld heeft dan klikt u op de knop "betalen". Nu komt u op de betaal pagina waar u uw keuze maakt uit een van de betaalmogelijkheden en u maakt het bedrag over.

Als wij uw betaling ontvangen hebben, controleren wij de aanvraag op eventuele fouten en wordt de aanvraag direct ingediend bij het ministerie van buitenlandse zaken van Turkije. Binnen 24 uur ontvangt u de officiële bevestiging van uw eVisum voor Turkije op de email. Doorgaans ontvangt u de toestemming binnen enkele uren op uw email. 

U moet tijdens uw reis en verblijf in Turkije een kopie van uw eVisum kunnen tonen. Het kopie mag zowel een hardcopy (=uitgeprint) als een softcopy (=digitaal) zijn.

Het is erg belangrijk dat  alle gegevens die u invult op het aanvraagformulier precies overeenkomen met de gegevens op uw paspoort.De gegevens die u dient in te vullen zijn onder andere uw voorna(a)m(en), achternaam, geboortedatum, adres en paspoortgegevens.

Als u niet goed weet wat u moet invullen bij een bepaalde vraag, dan kunt u met de muis op 'i' gaan staan voor extra instructies bij de vraag.