20 juli 2016
Terug

Turkse visum of e-visum Aanvragen?

In het verleden kon er alleen een visum gekocht worden op het vliegveld in Turkije. Met als gevolg, lange wachtrijen totdat u eindelijk uw visum in ontvangst kon nemen. Echter, is er tegenwoordig een simpelere manier om een visum naar Turkije aan te vragen, en dat is via internet. 

U vraagt dan een e-visum aan. Deze kunt u aanvragen op deze website. U betaald dan net als eerder op het vliegveld €25,- maar dan inclusief alle servicekosten. eVisa Application Services werkt namelijk met een Nederlandse klantenservice die zowel per telefoon als e-mail goed te bereiken is. 

Alle medewerkers van het eVisa Application Services team zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van onze klanten bij het aanvragen van een e-visum Turkije. Wij controleren elke aanvraag handmatig en we hebben ingebouwde controles op ons aanvraagformulier, zodat er een melding verschijnt zodra er een veel gemaakte fout is opgetreden. Wij proberen het u zo makkelijk mogelijk te maken! 

Wanneer u uw aanvraag bij ons heeft ingediend, ontvangt u van ons een bevestiging. Wanneer u deze niet ontvangen heeft, kan het zijn dat deze tussen de ongewenste e-mail terecht is gekomen. Staat de bevestiging daar ook niet tussen? Neem dan even contact op met onze klantenservice.

Doorgaans krijgt u uw e-visum binnen enkele uren toegestuurd naar uw e-mail. Wij adviseren onze klanten om deze uit te printen en bij u te dragen tijdens uw reis naar Turkije. Bent u niet in het bezit van een printer of is uw inkt op? Daar hebben wij uiteraard ook aan gedacht. Bij ons kunt u tegen een meerprijs van €3,- uw e-visum toegestuurd krijgen via de post. 

U kunt uw aanvraag ook indienen op de officiële website van de Turkse overheid. Het nadeel hiervan is, is dat u alleen met creditcard kunt betalen. Bij ons is dat niet het geval. Niet iedereen is in het bezit van een creditcard, en dat is dan ook de reden waarom wij naast het betalen met een creditcard ook IDEAL en Bancontact/Mister Cash aanbieden. U kunt dan gewoon op uw eigen oude vertrouwde manier betalen, zoals u altijd al gewend was. 

Bij ons kunt u op elk moment van de dag een e-visum Turkije aanvragen. Maar wij adviseren u om in ieder geval 48 uur voor aanvang van uw reis een e-visum aan te vragen. Wanneer deze namelijk afgekeurd wordt, heeft u nog voldoende tijd over een nieuwe e-visum aan te vragen. Dan bent u er zeker van dat u met een gerust hart op reis naar Turkije kunt.

Nogmaals onze voordelen op een rijtje:

  • Nederlandse klantenservice
  • Handmatige controle van uw aanvraag of veel voorkomende fouten
  • Automatische controles op ons aanvraagformulier
  • Betalen met iDEAL, Bancontact/Mister Cash
  • Uw e-visum per post laten versturen tegen kleine meerprijs
  • Wanneer wij een fout hebben gemaakt tijdens het verwerken van uw aanvraag, vragen wij gratis een nieuwe voor u aan