Hoe kunnen jullie de privacy waarborgen op mijn persoonsgegevens?

Ons privacy beleid en onze werkwijze is ingericht volgens de richtlijnen zoals deze zijn vastgelegd in de Europese wetgeving omtrent de Bescherming van Persoonsgegevens.

Wij laten alleen persoonsgegevens verwerken door onze eigen mensen, deze zijn allen in het bezit van een bewijs omtrent goed gedrag.

Wij staan geregistreerd bij de toezichthouder op de Wet Bescherming Persoonsgegevens vertegenwoordigt bij de landen waar wij onze service aanbieden. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de volgende links. www.cbpweb.nlwww.ec.europa.eu/justice/data-protection/ Tevens kunt u ons hier terugvinden in het meldingsregister.

De internetbeveiliging hebben wij uitbesteedt aan een professioneel internetbedrijf welke tevens gespecialiseerd is in websitebeveiliging.

Voor meer informatie over de beveiliging en opslag van uw persoonsgegevens kunt u altijd contact met ons opnemen per telefoon of per email.

Is evisumturkije-aanvragen.nl bevoegd om persoonsgegevens te verwerken?

Ja, evisumturkije-aanvragen.nl is bevoegd persoonsgegevens te verwerken van alle burgers uit de landen waar wij onze service aanbieden.

Momenteel vragen wij visums aan voor Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk. Hiervoor staan wij geregistreerd bij de toezichthouder op de Wet Bescherming Persoonsgegevens vertegenwoordigd bij de landen waar wij onze service aanbieden. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de volgende links. www.ico.org.uk/, www.cbpweb.nl en www.ec.europa.eu/justice/data-protection/

Tevens kunt u ons hier terugvinden in het meldingsregister

Hoe worden mijn persoonsgegevens beveiligd?

Uw persoonsgegevens worden versleutelt en offline opgeslagen, tevens zijn uw persoonsgegevens tijdens verzending per email versleutelt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van SSL beveiliging. De beveiliging hebben wij uitbesteedt aan een professioneel internetbedrijf welke tevens gespecialiseerd is in internetbeveiliging.(www.expedient.nl)

Wilt u meer weten over hoe wij garant staan voor de internetbeveiliging, dan kunt u altijd contact met ons opnemen per email of per telefoon.

Hoe lang worden mijn persoonsgegevens bewaard?

Wij bewaren al uw persoonsgegevens alsmede het kopie van het visum zolang uw visum geldig is (180 dagen), hierna worden deze automatisch verwijdert uit ons systeem. De geldigheidsduur kunt u terugvinden op uw visum bij “Valid from” / “Valid until”.

Mocht uw betaling nog niet voldaan zijn bij uw aanvraag, dan zullen wij uw gegevens nog 48uur bewaren en vervolgens verwijderen uit ons systeem.

Voor onze klantenadministratie bewaren wij enkel uw naam en adresgegevens. Alle andere persoonsgegevens worden nemen wij niet op in ons bestand.

U kunt altijd contact met ons opnemen met het verzoek uw persoonsgegevens te verwijderen, hier zullen wij uiteraard gehoor aangeven.